Akcija!

6u1 solarni komplet robot za djecu u zelenoj i plavoj boji

99,00 kn

6u1 solarni komplet robot za djecu namijenjen je djeci koja uče i koja pokazuju interes za način korištenja solarne energije u svrhu napajanja raznih uređaja. Kako bi uređaj pravilno radio, potrebno ga je koristiti na otvorenom. Također, uvjet za rad uređaja jest dovoljno jaka i prirodna sunčeva svjetlost.

Ovaj proizvod edukativnog karaktera potiče kreativnost kod djece kao i širok spektar znanja. Djeca pomoću ovog proizvoda uče osnove tehnologije kao i ekologije.

Set se sastoji od 21 elementa koji se međusobno lako povezuju. Moguće ga je naručiti u zelenoj ili plavoj boji. Razlike između proizvoda u zelenoj i plavoj boji su mogućnost izgradnje po 6 različitih robotskih predmeta na solarni pogon.

Set u zelenoj boji namijenjen je za izgradnju sljedećih premeta: solarne vjetrenjače, aviona koji se kreće po ramenu, Hovercrafta, aviona, automobila te psa.

S druge strane, set u plavoj boji namijenjen je za izgradnju sljedećih 6 predmeta; solarne vjetrenjače, helikoptera, skijaša na vodi, automobila, robota te aviona.

Preporučena dob za korištenje ovog proizvoda je 10+.

TEMELJNE KARAKTERISTIKE PROIZVODA:
  • Edukativan proizvoda namijenjen djeci
  • Mogućnost slaganja 6 različitih predmeta po želji
  • U setu dobivate i tiskanu slikovnu uputu za sastavljanje uređaja
PAKIRANJE PROIZVODA:
  • Proizvod je pakiran u estetskoj kartonskoj kutiji

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “6u1 solarni komplet robot za djecu u zelenoj i plavoj boji”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Shopping Cart