Dostava i poštarina

Dostava je 2 do 5 radnih dana od dana narudžbe (ako nije drugačije navedeno). Uz nadoplatu je moguće da se paket dostavlja idući dan ili za Zagreb isti dan.
Ako niste doma kad vam dođe poštar onda pošiljku preuzimate u svojoj lokalnoj pošti.

Poštarina je 30 HRK (jedna poštarina za cijelu narudžbu), plus što pošta uzima proviziju za otkupninu (ako ste takav način plaćanja odabrali), u visini od 3,66% (min.:  9 HRK).

Za sve narudžbe, sa express dostavom, do 12 sati, za robu koja je na stanju, radimo dostavu isti dan. Express dostava je moguća samo u Zagrebu, ta dostava se naplaćuje 60 kn.

Plaćanje pouzećem, bankarstvom, PayPal-om ili kreditnim karticama (VISA, MASTER CARD, MAESTRO i AMERICAN EXPRESS)

Načini plaćanja

Pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja)
Narudžbe na adresu kupca moguće je platiti gotovinom dostavnoj službi (Hrvatska Pošta) prilikom preuzimanja.
 
Bankovne uplate
Odabirom „Bankovne uplate“ kao načina plaćanja dobiti ćete potvrdu narudžbe sa podacima o plaćanju Vaše narudžbe.
Narudžba kreirana odabirom plaćanja „bankovna ponuda“ vrijedi kao ponuda koja traje 3 dana od dana kreiranja narudžbe. Po izvršenju Vaše uplate potrebno je 1-2 radna dana (ponedjeljak-petak) kako bi uplata bila vidljiva na  žiroračunu nakon čega će roba biti zapakirana i otpremljena na dostavu.
 
Plaćanje putem sustava PayPal
Kad izaberete plaćanje putem sustava PayPal biti ćete preusmjereni u sustav plaćanja. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje Vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-poštu s informacijom o izvršenom plaćanju.

Shopping Cart