Sale!
,

Aku visokotlačni perač 1800W 48V

499,00 kn (66,23 €)

Aku visokotlačni perač izvrstan je za čišćenje teško dostupnih površina kao i za čišćenje većih nečistoća koje je teže očistiti ručno. Perač je akumulatorski.
Idealan je za čišćenje prašine, masnoće i drugih tvrdokornih mrlja. Zahvaljujući svom velikom kapacitetu baterije, uređaj može dugo raditi bez prestanka.
Baterija uređaja crpi vodu iz spremnika za vodu ili iz boce, dok ostali visokotlačni perači crpe vodu spajanjem na izvor vode ili struje (npr. na slavinu).
Pritisak vode pruža mogućnost čišćenja automobila, pločica, ograda, bazena, kosilica, roštilja i drugih površina. Uređaj je višenamjenski čija je temeljna specifičnost željeno podešavanje tlaka vode.
Tlak vode može biti visok, srednji i nizak. Čišćenje pod visokim tlakom vode traje maksimalno 30 minuta, pod srednjim maksimalno 40 minuta te pod niskim maksimalno 50 minuta.

Također, uređajem se može zalijevati vrt te se mogu navodnjavati poljoprivredne površine. Jak i srednji pritisak vode preporučuje se za čišćenje unutarnjih i vanjskih površina (bazena, pločica, roštilja, tepiha, prozora, fasade) kao i za pranje automobila ili bicikala, dok se slab tlak vode preporučuje za zalijevanje vrta i navodnjavanje poljoprivrednih površina.
Nadalje, uređaj je moguće napuniti što jamči štednju energije. Uređaj je prijenosan te ga možete koristiti bilo kada i bilo gdje.

Uz aku visokotlačni perač u paketu dobivate: odvodno crijevo dužine 5 metara, produžnu mlaznicu, mlaznicu za podešavanje, spremnik za pjenu, ravnu mlaznicu te punjač.

Karakteristike proizvoda:

➡️ Kapacitet baterije iznosi 1500mAh
➡️ Litijska baterija
➡️ Maksimalni pritisak iznosi 28 bara
➡️ Maksimalni protok vode – 4L/ min
➡️ Zapremnina spremnika za pjenu od 250 mL
➡️ Napon akumulatora iznosi 21 V
➡️ Vrijeme rada akumulatora do 60 minuta
➡️ Vrijeme punjenja akumulatora – 120 minuta
➡️ Dužina crijeva – 5 metara

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aku visokotlačni perač 1800W 48V”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Shopping Cart