Igračka jaje životinja koja se izleže kućni ljubimac

6 prodanih u posljednjih 20 sati
Požuri! Više od 19 ljudi ima ovo u svojim košaricama
  •  Dostava i povrat

    Dostava

    Proizvode dostavljamo u Hrvatskoj, Njemačkoj i Sloveniji. Sve narudžbe se šalju GLS dostavnom službom (Hrvatska Pošta u iznimnim slučajevima). Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 55 € (414,28 HRK). Za sve narudžbe manje od 55 € (414,28 HRK) trošak dostave se naplaćuje u iznosu od 5 € (37,66 HRK). Tijekom rasprodaja i promocija vrijeme isporuke može biti duže od uobičajenog. Poštarina za dostavu se naplaćuje jednokratno bez obzira na broj naručenih artikala u narudžbi. Dostava u inozemstvo: Slovenija – cijena dostave 11 € (82,86 HRK) Njemačka – cijena dostave 11 € (82,86 HRK)

    Povrat proizvoda

    Jeftini Top Proizvodi prihvaćaju povrat proizvoda bez navedenog razloga u roku od 14 dana.

    Pomoć

    Javite nam se ako imate bilo kakvih pitanja: Kontakt obrazac
  •  Postavite pitanje
  ... osoba/e pregledavaju ovaj proizvod

  Dijeli

Original price was: 6,99 €.Current price is: 4,99 €.

Opis

✅ Prestanite otkrivati nove igračke, neka one otkriju Vas! Pitate se kako je to moguće?
Growing Pet (hrv. životinja koja se sama liježe) je jedinstvena igračka koja pruža nezaboravno iskustvo jer je dizajnirana na način da se direktno pred Vašim očima liježe iz jaja, raste i poprima svoj puni oblik. Prava magija, zar ne?

✅ Sve što trebate učiniti jest jaje staviti u dublju posudu, dovoljno veliku da ga možete cijelog prekriti vodom. Temperatura vode ne smije prelaziti 35◦C. Idućih 12 – 24 h pozorno pratite – jer Vaše jaje će polako pucati i pred Vama će iz njega polako izlaziti malen dinosaur, jednorog ili flamingo. U trenutku kad primijetite da je ljuštura jaja u potpunosti pukla, izlite staru vodu iz posude, izvadite ljušturu i posudu ponovo napunite friškom vodom. Nije Vam jasno zašto trebate dodati još vode i nastaviti proces? Da, igračka je već pred Vama, ali baš kao što se u pravom životu iz jaja liježe mladunče, i Vaša je igračka tek na početku svog životnog ciklusa. Iskoristite idućih 24 – 48 sati za promatranje kako ona neprestano raste – direktno pred Vašim očima. Nakon 48 sati, možda ćete ju poželjet premjestiti u veću posudu. Nevjerojatno, ali u pravu ste, igračka će i dalje rasti!

✅ Svjesni ste da biste od najranije dobi Vaše mališane trebali podučavati strpljenju, jer je strpljenje vrlina zbog koje pojedinac u životu često profitira. Gledajući cijeli proces formiranja i rasta životinje, Vaše dijete željno iščekuje da se njegova igračka konačno nađe u njegovim rukama u svojoj punoj formi, a ovdje dolazi do izražaja edukativna namjena iste: ona je tu upravo da bude Vaša pomoć pri izgradnji strpljenja kod djeteta. No ne brinite, cijeli taj proces je zabavan i smiješan, stoga se oči Vaših mališana ni u jednom trenutku neće umoriti pomno prateći svaki nezaboravan moment procesa. Zapamtite; dinosauri su možda izumrli na planeti, ali ne i u mašti Vaših mališana!

✅ Ponestaje Vam ideja kako odvratiti djecu od malih i velikih ekrana, jer ste svjesni njihove štetnosti? Želite ih potaknuti na aktivnosti uz kakve ste Vi, i Vaši prijatelji odrastali? Traženje jaja sakrivenih po dvorištu ili u toplini Vašeg doma ne mora biti aktivnost koja se provodi samo u Uskršnje vrijeme. Potrudite se sakriti ih u neočekivane kutke Vašeg doma i promatrati kako će mališani na čitavo popodne (a možda i dulje!) u potpunosti zaboraviti na Minecraft, League of Legends, iPad ili tursku TV seriju.

✅ Jednako tako, ako se prepoznajete u činjenici da iz godine u godinu mučite muku s planiranjem dječjih rođendana jer Vašim najdražima želite pružiti nezaboravno iskustvo koje će zauvijek pamtiti, imamo rješenje za Vas. Kako Vam se čini ideja da ne morate organizirati nikakve posebne destinacije, plaćati igraonice ili bazene, već jednostavno samo pozvati malo veselo društvo? Vaš je zadatak samo napuniti bazen ili kadu vodom i organizirati da svako dijete ima svojeg Growing Pet ljubimca. Već tokom samog slavlja ljuštura jaja će početi pucati i time animirati i privući sve njihove oči, a nakon nekoliko dana u vrtiću ili školi će od Vašeg slavljenika/slavljenice dobiti svoju dugo očekivanu igračku na dar.

• Specifikacije:

o Dostupnost: 3 vrste – dinosaur, jednorog, flamingo
o Boje ljušture: svijetlo smeđa, ljubičasta, roza
o Preporučena dob: 3+ godine
o Tekstura: mekana, gumasta
o Namjena igračke kad dosegne punu formu: u vodi, na plaži, bazenu ili kadi

*NAPOMENE:
– Slike su figurativne i stvaran proizvod može izgledati malo drugačije od prikazanog na slici
– Igračka lagano može biti rehidrirana svakim ponovnim uranjanjem u vodu

Recenzije (0)

0.00
0 recenzija
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Budite prvi i ocijenite “Igračka jaje životinja koja se izleže kućni ljubimac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ovo polje je obavezno.

Ovo polje je obavezno.

Ovo polje je obavezno.

Ocjene

Još uvijek nema ocjena.

SKU: 329333 Kategorija:
Košarica
Lista želja
Nedavno pogledano
Kategorije

Čekaj! Prije nego što odeš…
Poklanjamo ti -10 % popusta!
Koristi ovaj kod za tvoj popust za prvu narudžbu:

JTPBPTGFYXQ

 

Preporučeni proizvodi

Igračka jaje životinja koja se izleže kućni ljubimac

Original price was: 6,99 €.Current price is: 4,99 €.

Postavite pitanje